'Voor een plezantere stad'

De komende maand:

Energietransitie – een avond met veel kennis van zaken

Een eerste foto van onze energietransitie-avond met 65 deelnemers: verslag volgt!

Klokkenluiden op Koningsdag

Speciaal voor de vroege vogels op Koningsdag: de gelegenheid om mee te gaan in de Domtoren om de speciale luiding van de Middeleeuwse klokken mee te maken ter ere van deze speciale dag. Ook eventuele partner en familieleden zijn uitgenodigd. We gaan naar boven rond 08.15 uur om op tijd bij de klokken te zijn. Deelnemers krijgen de gelegenheid het luiden mee te maken, maar krijgen ook een toelichting op de Klokkenzolder. Tijdens deze luiding wordt de allergrootste klok mede geluid: de Salvator.

Na afloop volgt koffie met wat lekkers en een uitleg van het klokkenluidersgilde. Het is noodzakelijk dat we weten hoeveel personen mee gaan. Je kan jezelf en eventuele gasten opgeven via de link hieronder tot uiterlijk vrijdagavond 19 april 20.30 uur. 

Laatste thuiswedstrijd dit seizoen: FC Utrecht-Sparta
FC Utrecht speelt op zondag 12 mei om 14.30 uur tegen het Rotterdamse Sparta de laatste thuiswedstrijd van de huidige competitie en we kunnen daarbij zijn! Voorafgaand aan de wedstrijd in Stadion Galgenwaard worden we ontvangen in een deel van de sjieke Wed & Waard Lounge. Een boeiende figuur uit de directie omgeving van FC Utrecht praat ons bij over wat we van de wedstrijd mogen verwachten, hoe we de kansen van de FC moeten inschatten op het behalen van de playoffs en/of Europees voetbal en beantwoordt ook met genoegen onze (al dan niet voetbaltechnische) vragen.

Welkom

De Utrechtse Sociëteit De Constructieve tracht met allerhande initiatieven van Utrecht een “Plezantere Stad” te maken.  Wilt u meer weten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.